Sky Radio


posted by Adrian Foo | 2015-09-05 18:05:00


You are listening to Sky Radio from Macedonia aired in the Macedonian language.

Here, you can listen to this radio station conveniently using your smart phone, iOS, iPhone, iPad, Android, Windows Phone or PC with an internet connection.Sky Radio Pop music Skopje 102.5 FM Macedonia
  • Station Information
  • Location : Macedonia
  • Language : Macedonian
  • Local Music,news,variety
  • Station url : http://skyradio.com.mk/

Sky Radio Facebook Updates


Dramski Teatar Skopje
ден и час: 18.11.2017 (сабота) | 19.00
претстава: КАПЕТАНОТ ЏОН ПИПЛФОКС - Гусарска бајка со пеење и мечување
играат: Игор Ангелов, Таци Илиева - Вељиќ, Јана Стојановска, Александар Степанулески, Симон Манасковски, Димитрија Доксевски, Маја Вељковиќ - Пановска, Ѓокица Лукаревски, Филип Трајковиќ, Душица Стојановска, Златко Митрески, Дритон Вејсели, Ѓорги Тодоровски, Анастас Тановски, Зоран Љутков, Игор Георгиев, Диме Илиев, Александра Павлова, Валдета Исмаили, Билјана Јовановска
автор: Душан Радовиќ
режија: Коле Ангеловски

1.Споделете ја јавно оваа објава.
2.Станете фан на нашата страница Sky Radio 102.5 FM
3.Пријавете се коментар.
... See MoreSee Less

View on Facebook

„Подготовка за пишување“ е насловот што денес го подарува „Арс ламина“.

"Подготви се за пишување заедно со малечката Софија. Вежбај пишување на прави, коси и криви линии,�боj и цртај и научи да ги впишуваш формите.
Оваа книга ќе им помогне на децата при:�
- Почетно пишување на разни видови линии и форми
- Цртање на полесни и посложени форми
- Развивање на моторичките вештини
- Градење на самодовербата"

1.Споделете ја јавно оваа објава.
2.Пријавете (тагнете) пријател/ка во коментар.
3.Кликнете „Ми се допаѓа“ на нашата фан-страница.
СКАЈ РАДИО И АРС ЛАМИНА. :*
... See MoreSee Less

View on Facebook

Frizerski Salon "Popeye" vo cest na Movember i denes dodeluva maslo za brada i gratis sreduvanje brada za eden nas slusatel.
Stanete fan na nasata stranica Sky Radio 102.5 FM, spodelete ja javno ovaa objava i prijavete se vo komentar...
... See MoreSee Less

View on Facebook